Збори ОСББ у Здолбунові закінчилися криміналом (відео)

3522 0

Ми у соцмережах:

Збори ОСББ у Здолбунові закінчилися криміналом (відео)

На збори співвласників багатоквартирного будинку викликали поліцію. Бо голова ОСББ приснув сльозогінним газом в опонента. У поліції розслідують кримінальне провадження.

Інцидент трапився 9 червня під час зборів ОСББ "Добробут" на вулиці 2 лютого, 6А в Здолбунові. Учасник ініціативної групи будинку Олексій Козачок Суспільному розповів, що у голови ОСББ вимагали звіту за рік. Замість того він спрямував на чоловіка газовий балончик.

- Зібралися всі люди, які його обирали, почули погрози. Він вийшов з "монтіровкою" за пазухою. Коли вже звинуватили його в інших фінансових махінаціях, він скористався балончиком, – розповів Олексій Козачок.

На відео видно, як голову стримує інший чоловік – це дільничний поліції. Його Олексій Козачок запросив, передбачаючи розвиток подій. Поліцейський про події в дворі прозвітував рапортом. Окрім того, в поліцію звернувся і сам травмований.

- Повідомив, що йому в обличчя розпилили сльозогінний газ. За цим фактом слідчі Здолбунівського відділення розпочали досудове розслідування. Це умисне легке тілесне ушкодження, – повідомила пресофіцерка Нацполіції області Марія Юстицька.

Сам голова ОСББ "Добробут" Микола Якимчук на дзвінки журналістів не відповідає. Тим часом відео інциденту 18+  очевидці опублікували в інстаграм-спільноті Rivne_1283. Там лаялись, не дивлячись на те,  що у дворі були діти.

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

09.06.2020року були зібрані збори ОСББ за адресою Місто Здолбунів вул Другого лютого 6А. з проханням надати звітність за квартал щодо будинку......І ось , у що отримали у відповідь від людини яка займає посаду голови ОСББ, навіть з його сторони були погрози громаді у вигляді "проломлю голову" .... Найбільше обурило те ,що на цю особу не можуть вплинути навіть правоохоронні органи. #rivne #рівне

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також