Збула дозу за двісті гривень

1405 0

Ми у соцмережах:

Збула дозу за двісті гривень

Поліцейські затримали раніше судиму рівнянку за збут метамфетаміну. Злочинну діяльність 38-річної жінки задокументували працівники управління протидії наркозлочинності поліції області спільно зі слідчими Рівненського відділу поліції 11 лютого.

На вулиці Соборній у Рівному жінка продала разову дозу – 0,1 грам метамфетаміну за 200 гривень. Перший збут наркотичної речовини поліцейські зареєстрували у серпні торік.

- Рівнянку затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області Віктор Поздняков. — Сьогодні, 12 лютого, їй повідомили про підозру у повторному вчиненні збуту наркотичних засобів. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу - тримання під вартою.

Підозрювана вже притягувалася до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків та крадіжки, за що відбувала покарання у колоніях. Поліцейські проводять слідчі дії, зокрема встановлюють осіб, причетних до постачання наркотичних речовин, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також