Збув вісім доз наркотиків за вісімсот гривень

1131 0

Ми у соцмережах:

Збув вісім доз наркотиків за вісімсот гривень

Оперативну закупку провели працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП та слідчі Рівненського відділу поліції. За рішенням суду він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом

На вулиці Княгині Ольги у Рівному  41-річний місцевий житель продав за 800 гривень вісім доз метамфетаміну.

Першу аналогічну закупку поліцейські провели у жовтні цьогоріч. Психотропну речовину вилучили та направили на експертизу.

- 41-річного рівнянина затримали та  помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області Віктор Поздняков.

Вчора рівнянину повідомили про підозру у вчиненні незаконного збуту психотропних речовин. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу -  тримання під вартою. А сьогодні Рівненський міський суд обрав підозрюваному цілодобовий домашній арешт. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі.

Як повідомив Віктор Поздняков, наркозбувач вже притягався до кримінальної відповідальності за контрабанду наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також