Семеро спільників фасували наркотики у Рівному, а збували на території п’яти областей (ВІДЕО)

1373 0

Ми у соцмережах:

Семеро спільників фасували наркотики у Рівному, а збували на території п’яти областей (ВІДЕО)

Злочинна група у складі сімох осіб діяли на території Рівненської, Волинської, Житомирської, Тернопільської та Хмельницької областей. Зловмисники збували «Альфа-PVP», MDMA, амфетамін та канабіс, отримуючи від такого «бізнесу» понад 300 тисяч гривень доходу.

Припинили злочинну діяльність наркоугруповання оперативники управління карного розшуку ГУНП в Рівненській області, управління боротьби з наркозлочинністю у тісній взаємодії зі слідчими Рівненського райуправління поліції, працівників оперативної групи Рівненського слідчого ізолятора та співробітниками оперативно-технічних служб.

Організатори – троє чоловіків, віком від 23 до 25-ти років. Вони залучили до незаконної діяльності ще чотирьох жителів Рівненщини.

Фігуранти замовляли гуртові партії «Альфа-PVP», амфетамін, MDMA та канабіс через Інтернет. Зберігали та фасували «товар» на дози в орендованому котеджі на Рівненщині, а збували на території Рівненської, Волинської, Житомирської, Тернопільської та Хмельницької областей, куди доставляли заборонені речовини автівкою зі спеціально обладнаним сховищем. Для просування свого «бізнесу» вони навіть створили свій «торговий бренд», яким позначали кожне замовлення.

Крім того, двоє з організаторів наразі перебувають у Рівненському слідчому ізоляторі, намагались встановити канал надходження наркотиків і психотропів у СІЗО.

Під час санкціонованих обшуків вилучені пакети з «Альфа-PVP», амфетаміном та пігулками MDMA. Також вилучено електронні ваги, пакувальні матеріали тощо. Орієнтовна вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад 3,5 мільйони гривень.
Організатора та ще одну активну учасницю угруповання затримали. За вчинене їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також