Здали поліцейським жінку, яка крала з городів на Костромській

1886 0

Ми у соцмережах:

Здали поліцейським жінку, яка крала з городів на Костромській

Поліцейські охорони впіймали у Рівному «на гарячому» трьох «горе» крадіїв та заспокоїли дебошира.

Перший сигнал «тривога» пролунав з торгівельного закладу, що на вулиці Макарова. За лічені хвилини правоохоронці прибули за викликом. З’ясували, що молода жінка намагалася винести товар на суму близько 350 гривень, не заплативши за нього. Викликали слідчо-оперативну групу. 

Вдруге поліцейські охорони виїхали на крадіжку з приватної земельної ділянки, що на вулиці Костромській у Рівному. Невідому жінку, яка викопувала картоплю, моркву та буряки, впіймали «на гарячому» господарі городини. Злодюжку, запросили до міського відділку поліції для з’ясування обставин.

Третє повідомлення надійшло від громадянки, яка боялась за своє життя та здоров’я, бо до її  оселі намагався вдертися агресивний чоловік. Поліцейські охорони миттєво виїхали за викликом. 42-річний місцевий мешканець був з явними ознаками алкогольного сп’яніння та гіпер емоціональною поведінкою намагався вдертися до оселі жінки. Довелося дебошира запросити до міськвідділку поліції для з’ясування обставин та перевірки на стан алкогольного сп’яніння.

Вчетверте виїхали за викликом  до супермаркету, що на вулиці Шкільній, у місті Здолбунові. Працівники закладу вказали на чоловіка, який намагався вийти, не оплативши товар вартістю близько 80 гривень. Чоловіка запросили до райвідділку поліції для з’ясування обставин, повідомляє управління поліції охорони в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також