Здавати на посвідчення водія рівнянам стане ще зручніше

1395 0

Ми у соцмережах:

Здавати на посвідчення водія рівнянам стане ще зручніше

Для зручності мешканців обласного центру Рівне придбало сучасні авто для складання іспитів на право керування.

- Ми зацікавлені в тому, щоб усі послуги для рівнян були максимально зручними. Наше завдання – підтримувати такі сучасні сервісні центри, адже йдеться насамперед про комфорт рівнян, - говорить секретар міської ради, в.о. міського голови Рівного Віктор Шакирзян. - Попит на отримання посвідчення водія невпинно зростає. Тому коли до нас звернулися з потребою у розширенні автопарку, аби усі бажаючі мали можливість без черг та в максимально комфортних умовах скласти іспити у сервісних центрах МВС Рівненщини, ми підтримали цю ініціативу.

Рівненська міська рада виділила кошти, тож автопарк територіального сервісного центру МВС Рівного поповнився двома новими спеціалізованими автомобілями. Вони обладнані чотирма відеокамерами, які одночасно будуть контролювати усі рухи як кандидата у водії, так і екзаменатора. Це в подальшому дасть можливість оскаржити результати іспиту.

- Наш регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Рівненській області має продуктивну співпрацю з міською радою. Приклад цього - спільні напрацювання у сфері надання адміністративних послуг для громадян. Мова йде про надання послуг сервісних центрів МВС Рівненським ЦНАПом. А тепер, завдяки підтримці міста, для мешканців обласного центру буде максимально зручно здавати іспити на право керування транспортними засобами категорії В – легковий автомобіль. Адже, ми бачимо, що попит на отримання посвідчення водія зростає і ми маємо розширювати парк автомобілів, щоб всі послуги люди отримували максимально швидко та комфортно, - говорить заступник начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Рівненській області Віктор Залюбовський.


До слова, у минулому році сервісні центри МВС Рівненщини видали вперше 18459 посвідчень водія, а це на 1600 посвідчень більше, ніж у 2022.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також