«Здавав» в оренду квартиру: судитимуть афериста, який з СІЗО ошукав рівнян і переселенців

1302 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Перебуваючи у слідчому ізоляторі за ряд скоєних злочинів і будучи засудженим на шість років до позбавлення волі, 37-річний рівнянин продовжив і там свою протиправну діяльність. Викрили його працівники карного розшуку спільно із дізнавачами Рівненського районного управління поліції.

На сайті безкоштовних оголошень у жовтні торік зловмисник розмістив повідомлення про здачу в найм однокімнатної квартири. Бажаючі не забарилися. За вказаним контактним номером зателефонував рівнянин, який погодився внести 3500 тисячі передоплати на банківську картку, після чого зв’язок із «орендодавцем» обірвався.
 
А вже через пару місяців зловмисник вирішив використати шахрайську схему знову — цього разу жертвою афериста стала жителька обласного центру, яка теж перерахувала 3500 тисяч гривень завдатку. Потому в березні-квітні цьогоріч він ошукав двох внутрішньо переміщених осіб із Харкова, які позбулися 4000 та 8600 гривень відповідно.
 
Досудове розслідування за фактом шахрайства проводили дізнавачі Рівненського райуправління поліції. Слідчі повідомили 37-річному чоловікові про підозру та за результатами зібраної доказової бази скерували до суду матеріали справи із обвинувальним актом.
 
Тепер у його біографії додасться ще один черговий строк. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до трьох років за ґратами, повідомляє поліція Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також