Здивуйте своїх гостей: бурякові равіолі

488 0

Ми у соцмережах:

Здивуйте своїх гостей: бурякові равіолі

 1 невеличкий варений буряк, 100 г сиру рікотта (або крем-чиз, або просто кисломолочний сир), 0,5 ч. л. апельсинової цедри, 0,3 ч. л. сухого майорану, щіпка солі

Соус: пів склянки апельсинового соку, 1 ст.  л. цукру, 2 ст. л. червоного сухого вина, 0,3 ч. л. кукурудзяного крохмалю  (за бажанням)

Для соусу: довести до кипіння, помішуючи, сік апельсина з цукром.

 Влити крохмаль, розведений у вині, й варити до випарювання і загуснення соусу.

 Почищений варений буряк нарізати тоненькими (1,5-2 мм) кружальцями.

Для начинки сир змішати з дрібно натертою цедрою і майораном, підсолити.

 Начинку покласти на середину бурякового кружальця і згорнути навпіл.

 Викласти на тарілку і полити соусом. Можна посипати цедрою та подрібненими горішками.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також