1 невеличкий варений буряк, 100 г сиру рікотта (або крем-чиз, або просто кисломолочний сир), 0,5 ч. л. апельсинової цедри, 0,3 ч. л. сухого майорану, щіпка солі
Соус: пів склянки апельсинового соку, 1 ст. л. цукру, 2 ст. л. червоного сухого вина, 0,3 ч. л. кукурудзяного крохмалю (за бажанням)
Для соусу: довести до кипіння, помішуючи, сік апельсина з цукром.
Влити крохмаль, розведений у вині, й варити до випарювання і загуснення соусу.
Почищений варений буряк нарізати тоненькими (1,5-2 мм) кружальцями.
Для начинки сир змішати з дрібно натертою цедрою і майораном, підсолити.
Начинку покласти на середину бурякового кружальця і згорнути навпіл.
Викласти на тарілку і полити соусом. Можна посипати цедрою та подрібненими горішками.