Атомники здобули два золота, два срібла, бронзу і приз

985 0

Ми у соцмережах:

Атомники здобули два золота, два срібла, бронзу і приз

Працівники Рівненської АЕС стали призерами V фотоконкурсу Організації молоді Атомпрофспілки (ОМА), здобувши два золота, два срібла, бронзу і приз глядацьких симпатій у різних номінаціях.

Фотоконкурс ОМА проводився серед всіх членів організації без вікових обмежень та мав на меті підвищення творчої активності та розвиток естетичного смаку серед атомників, популяризацію фотомистецтва та пропаганду атомної енергетики, як екологічно безпечної для людини та довкілля.

Переможці обирались за трьома головними критеріями – художність, оригінальність та технічність у чотирьох номінаціях: «Енергія у всьому», «Енергетики поза професією», «Світ - очима об’єктиву» та «Найоригінальніший селфі знімок». У знімках повинні були відображатись такі теми, як: популяризація і пропаганда атомної енергетики та промисловості (машини та обладнання, репортажне фото та т.п.); все про захоплення людей; кадр, зроблений в потрібному місці у потрібний час; портретне фото. Також окремо у кожній з номінацій визначалися фотосвітлини на «приз глядацьких симпатій» за результатами голосування у Facebook.

Журі визначило переможців серед 115 фотографій-учасниць. У номінації «Енергія у всьому» перше місце посіла фотографія «Енергія починається з деталеи?» кореспондента прес-центру управління інформації та зв’язків з громадськістю (УІтаЗГ) РАЕС Юлії Кулаєвої та друге місце здобула робота «Перлина Полісся» інженера з комп’ютерних систем служби інформаційних технологій РАЕС Ігоря Головача. У номінації «Енергетики поза професією» знімок Ігоря Головача «Сімейне хобі» посів 3 місце, а фотографія «Подорож спортсменів» слюсаря дільниці контрольно-вимірювальних приладів цеху теплової автоматики і вимірювань РАЕС Станіслава Харечка здобула приз глядацьких симпатій. У номінації «Найоригінальніший селфі знімок» перемогла фоторобота «Вище неба» кореспондента прес-центру УІтаЗГ РАЕС Вікторії Шейкіної та фотознімок Юлії Кулаєвої «Історія Покахонтас» завоював срібло. У номінації «Світ - очима об’єктиву» усі призові місця дістались працівникам Запорізької АЕС. Усі призери та володарі «призів глядацьких симпатій» отримають грошові винагороди.

Веб-сайт РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також