Здолбунівчани пограбували будинок на Рокитнівщині

2253 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

П’ятого серпня у селі Карпилівка Рокитнівського району грабіжники, віджавши пластикове вікно, проникли у приватний будинок і викрали близько трьох тисяч гривень та особисті документи власника господарства.

Оперативникам за кілька години вдалося вирахувати автомобіль, на якому рухались зловмисники. На виїзді із села Рокитне поліцейські зупинили «Peugeot» на номерах іноземної реєстрації. За кермом був 23-річний житель Здолбунівського району. З ним були 22-річний брат та 41-річний житель Здолбунова.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили та вилучили балаклави, рукавиці, пневматичний пістолет, споряджений металевими кульками, викрутки, ліхтарики та гроші.

Слідчі Рокитнівського відділення поліції затримали зловмисників у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомили їм про підозру у вчиненні крадіжки та підготували клопотання про обрання запобіжного заходу.

Двоє із чоловіків раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України триває. Поліцейські перевіряють затриманих також на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Автомобіль вилучено та поміщено на територію Рокитнівського відділення поліції, вирішують питання про накладення арешту на майно.

За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також