Здолбунівчанин через службу доставки збував метамфетамін

955 0

Ми у соцмережах:

Здолбунівчанин через службу доставки збував метамфетамін

Під час обшуку за місцем проживання правоохоронці вилучили докази його протиправного бізнесу, а також боєприпаси та бурштин.

Викрили 39-річного зловмисника слідчі та оперативники Рівненського райуправління поліції за оперативного супроводу оперативно-технічної служби ГУНП в Рівненській області та працівників СБУ регіону в січні цьогоріч — за фактом збуту наркотичних речовин розпочали кримінальне провадження.

Правоохоронці встановили, що здолбунівчанин збував замовникам із різних регіонів України метамфетамін, який маскував їх у різних предметах та відправляв через службу доставки.

13 червня правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 39-річного жителя Здолбунова. Виявили та вилучили докази, які мають суттєве значення у справі, близько п’яти кілограмів бурштину- сирецю та боєприпаси.

Працівники відділу вибухотехнічної служби ГУНП вилучили гранату РГД-5 іноземного виробництва, корпус гранати Ф-1 та ракетно-сигнальний патрон.

Усе вилучене скеровано для проведення відповідних експертиз. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Сьогодні слідчі повідомили про йому підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального Кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Крім того, відомості за фактами незаконного поводження з боєприпасами та зберігання бурштину внесені до ЄРДР.

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють канал постачання психотропної речовини а також походження бурштину та боєприпасів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також