Здолбунівчанин, якого звинувачують в пограбуванні знайомого, 2 місяці проведе в СІЗО

489 0

Ми у соцмережах:

Здолбунівчанин, якого звинувачують в пограбуванні знайомого, 2 місяці проведе в СІЗО

Учора, 30 листопада, Здолбунівський суд задовольнив клопотання слідчого та обрав 26-річному підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

 Нагадаємо, 29 листопада, близько 14 години, про пограбування до поліції повідомив 39-річний потерпілий, житель Здолбунова. Поліцейські встановили, що неподалік магазину на вулиці 2-го лютого він відчув удар ззаду по голові, а потому — ривок сумки із рук. У ній знаходилися особисті документи та понад 20 тисяч гривень, які він мав передати своєму роботодавцю. Грабіжник з місця події зник, але потерпілий встиг його впізнати.

У результаті проведених першочергових розшукових заходів та слідчих дій, поліцейські розшукали та затримали 26-річного зловмисника. Слідчі відділення №6 (м. Здолбунів) Рівненського районного управління поліції за фактом грабежу, поєднаного з насильством, вчиненим повторно, повідомили йому про підозру.

Відповідно до ухвали суду підозрюваний найближчі два місяці проведе у слідчому ізоляторі. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також