Здолбунівські поліцейські затримали іноземця, який поранив львів`янина ножем

716 0

Ми у соцмережах:

Здолбунівські поліцейські затримали іноземця, який поранив львів`янина ножем

36-річний уродженець Азербайджану, який тимчасово проживав у Львові, наніс ножове поранення зайомому і втік з місця події.

Орієнтування про його розшук надійшло до поліції Рівненської області сьогодні близько півночі — майже одразу після скоєного злочину. Стало відомо, що він може перебувати у потязі сполученням «Львів-Київ».

Здолбунівським поліцейським вдалося підтвердити інформацію та встановити, що нападник їде вказаним залізничним транспортом. Відтак, було прийнято рішення про невідкладну позапланову його зупинку у Здолбунові на кілька хвилин. Слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції сіла у поїзд та розпочала пошуки чоловіка.

За інформацією залізничників, розшукуваний мав перебувати у п’ятому купе, однак там його не було. Демонструючи фото пасажирам, іноземця вдалося знайти у першому купе. Опору поліцейським він не чинив.

Близько 2 години ночі 36-річного іноземця у кайданках вивели із потяга на вокзалі міста Новоград-Волинський Житомирської області та передали львівським оперативникам.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Львівщини за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження проводять досудове розслідування.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також