Здолбунівці віддали останню шану лікарю - старлею, який помер у Запоріжжі

2900 0

Ми у соцмережах:

Здолбунівці віддали останню шану лікарю - старлею, який помер у Запоріжжі

31 січня старший лейтенант Володимир Галах помер в лікувальному закладі Запоріжжя. Йому було лише 34 роки. Без батька залишилося троє донечок.

Володимир Галах зростав у дружній родині, завжди мав гарні стосунки з батьками. Навчався у міській шостій школі. Ще з дитинства мріяв бути хірургом, тож після закінчення школи вступив до Вінницького національного медичного університету. Був здібним студентом. Завершивши навчання, працював лікарем-урологом у Рівненській міській поліклініці № 3. Колеги поважали Володимира за професійність, відданість справі, доброзичливе та щире ставлення до людей.

Але йому боліла й доля України. Тож після початку війни на Сході України у 2014-му пішов воювати. Ніс службу в одній з найгарячіших точок АТО – поблизу м. Артемівськ (нині Бахмут) на Донеччині.

Після повномасштабного вторгнення Володимир тричі ходив у військкомат, проте його повертали. Мобілізували його лише 12 вересня 2022 року.

1 лютого 2023-го близькі отримали повідомлення про смерть Володимира. 

- Війна нещадна. Ми знову втрачаємо найкращих, розуміючи, наскільки висока ціна нашої свободи. Вічний спокій і вічна слава нашому землякові. Сили й витримки його близьким, - йдеться у повідомленні Здолбунівської міської ради.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також