Здоров’ям рівненських атомників тепер опікуватиметься Кучерук

1298 0

Ми у соцмережах:

Здоров’ям рівненських атомників тепер опікуватиметься Кучерук

Сьогодні на Рівненській АЕС призначено нового начальника відділу охорони здоров’я служби охорони праці – Кучерук Наталію Петрівну.

Наталія Кучерук народилася в 1982 році у м. Рівне. Повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» здобула у 2005 році, закінчивши Буковинський державний медичний університет (м. Чернівці). Впродовж трьох наступних років працювала лікарем-інтерном у Рівненській обласній клінічній лікарні. Кар’єру у місті-супутнику Рівненської АЕС Наталія Кучерук розпочала зі Спеціалізованої медико-санітарної частини №3, де працювала лікарем-хірургом хірургічного відділення та очолювала операційне відділення медичного закладу.

За словами Наталії Кучерук, головним завданням очолюваного нею відділу охорони здоров’я є продовження реалізації заходів і засобів, спрямованих на збереження здоров’я і працездатності персоналу Рівненської АЕС, а також попередження нещасних випадків та професійних захворювань працівників підприємства. Зокрема, медик наголошує на важливості вдосконалення надання медичних послуг атомникам, підтримання взаємодовіри між пацієнтом та лікарем, а також на необхідності продовження інформаційної діяльності відділу в частині реалізації профілактичних заходів основних захворювань, повідомляє офіційний веб-сайт РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також