Зекономити на четвертому заступнику Хомка

1137 0

Ми у соцмережах:

Зекономити на четвертому заступнику Хомка

"Четверо заступників — це забагато навіть для міського голови", — вважає депутат міської ради Рівного Олександр Нестерук. Він запропонував залишити трьох: Сергія Васильчука, Галину Кульчинську та Олексія Хмилецького. І так зекономити до 160 тисяч гривень на рік, за які довелося б утримувати цю посаду.

Четвертий заступник — Андрій Філін — звільнився. Але на його посаду уже претендує Руслан Шевчук, депутат міськради, якого ще називають "адвокатом Хомка". Олександр Нестерук, депутат міської ради:

— Ця посада була створена 2009 року під конкретну людину — Андрія Філіна. Тепер він пішов, і його обов'язки можуть розподілити між собою решта заступників. Вважаю, що недоцільно у складний економічний час витрачати на це кошти. Я виніс пропозицію про скорочення цієї посади на комісію з питань науки, освіти та культури, і колеги мене підтримали одноголосно. А от як поставляться до цього решта депутатів — не знаю. Скоріше за все, це питання винесуть вже на лютневу сесію міськради, якщо не встигнуть погодити комісії до сесії 22 січня.
Володимир Хомко, міський голова Рівного:
— Пропоную вдосконалити пропозицію пана Нестерука і скоротити всіх заступників всіх начальників управлінь, тоді ми зекономимо справді шалену суму.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також