Зеленський дасть ще 50 млн на «Авангард», якщо будуватимуть вчасно

2090 0

Ми у соцмережах:

Зеленський дасть ще 50 млн на «Авангард», якщо будуватимуть вчасно

Якщо підрядник пришвидшить темпи будівництва стадіону «Авангард» та у жовтні здасть першу чергу будівництва, то Рівне матиме можливість отримати додаткові 50 млн грн з держбюджету. Погодження виділення коштів надає Офіс Президента.

 Про це для “РВ” розповів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Він додав, що темпами роботи незадоволений, оскільки із виділених 150 млн гривень від місцевого та державного бюджетів, станом на сьогодні витратили лише 66 млн:

- Для того, щоб синхронізувати роботу замовника і підрядника, ми вирішили щовівторка та щоп’ятниці о 9 годині ранку проводити спільну нараду на об’єкті. Нашим завданням залишається здача “Авангарду” в 2021 році. Ми це обіцяли вболівальникам, жителям міста та президенту, коли просили субвенцію на будівництво.

Віталій Коваль зазначив, що стимулом для покращення роботи мають стати додаткові гроші:

- Я вважаю, що це той стимул для області, який ми не можемо пропустити. Наше завдання - створити умови, щоб на стадіоні працювали тренери, спеціалісти з футболу і легкоатлети. Манеж, бігові доріжки та поле повинні бути введені в експлуатацію найближчим часом.

Наразі до реконструкції залучено всього 72 особи. У подальшому будівельна компанія планує долучити більше працівників.

Підрядник Юрій Фалков обіцяє, що до жовтня все буде готове:

- Доженемо і переженемо. Я знаю як правильно організувати роботу. Тому будемо робити все, що в наших силах, щоб отримати додаткове фінансування.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також