Зеленський особисто перевірить скандальну історію з нардепом Іванісовим

1066 0

Ми у соцмережах:

Зеленський особисто перевірить скандальну історію з нардепом Іванісовим

Керівництво держави готове до очищення влади від людей, які вчинили кримінальні правопорушення. На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський, спілкуючись із журналістами під час візиту на базу ВМС України у м. Очакові в рамках робочої поїздки до Миколаївської області.

На сайті президента опубліковано позицію глави держави щодо історії із судимістю народного депутата. Хоча прізвища  у публікації не назвали, але й без цього зрозуміло, що мова йде про нардепа з Рівненщини Романа Іванісова, який був обраний у 153-му окрузі від партії "Слуга народу".  Саме про нього та його нібито приховане минуле кілька днів говорять політики-радикали  та пишуть центральні ЗМІ.

- Ми завжди казали, що готові до очищення, і це – правильно. Ні в уряді, ні на місцях, ні в областях, ні навіть у партії «Слуга Народу» не залишиться нікого з тих, хто причетний хоч до чогось кримінального, сказав глава держави.

За словами Володимира Зеленського, він особисто перевірить, чи справді причетний один з народних депутатів фракції «Слуга Народу» до вчинення тяжкого злочину, про що повідомили ЗМІ.

- Якщо завтра буде хоч один факт, хоч щось, я змушу цю людину скласти мандат. Ви знаєте, що вже двох людей ми відправили. Це, напевно, буде третя людина, якщо вона причетна, – заявив президент.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також