Зеленський підписав указ, щоб звільнити усіх обласних воєнкомів

614 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Цікаво, куди їх переведуть.

Про це йдеться на сайті Офісу президента.

 - РНБО рекомендувала Залужному ухвалити рішення щодо керівників обласних ТЦК та СП, «припинивши практику їх ротацій». Раніше нам у коментарі Командування Сухопутних військ ЗСУ пояснило, що «звільнення» військкоматів на практиці означає, що їх виводять у розпорядження, тобто на них чекає служба в інших підрозділах, зокрема бойових бригадах, - пояснює Громадське.

Призначати нових обласних військкомів радять за рекомендаціями командувачів оперативно-тактичних угруповань, оперативно-стратегічних угруповань військ з-поміж офіцерського складу, які безпосередньо беруть участь у бойових діях, та за умови проходження ними перевірки Службою безпеки України.

Офісу Генпрокурора, НАЗК та ДБР дали місяць, щоб вжити додаткових заходів з протидії корупції та інших правопорушень у військкоматах.

До слова, сьогодні в суді у Рівному мали розглядати апеляцію, яку подали очільники обласного та районного "військкоматів", яких затримали після скандального відео з побиттям підлеглого. Крім відсторонення, вони ще й оскаржуватимуть обрані їм запобіжні заходи, - пише rivnenews.com.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також