Зеленський підписав план реформування системи правопорядку

587 0

Ми у соцмережах:

Зеленський підписав план реформування системи правопорядку

Документ відповідає меті швидкого вступу України у ЄС.

Про це Президент України сказав у вечірньому зверненні 11 травня.

Володимир Зеленський схвалив комплексний стратегічний план реформування системи правопорядку – усіх правоохоронних органів та прокуратури. Це детальний документ, який розраховано на час до 27-го року.

«Якщо говорити просто, ми маємо забезпечити таку систему гарантування справедливості та правопорядку для нашої країни, яка відповідатиме й нашій меті швидкого вступу України у ЄС, – додаємо нашої готовності реалізувати цю мету, і, що не менш важливо, – гарантуємо ті основи нового суспільного договору, які очевидно окреслюються зараз при захисті нашої держави», - наголосив Зеленський.

Президент переконаний, що кожна структура правопорядку має працювати так, щоб українці реально відчували безпеку, захищеність і справедливість.

«Довіра в державі, довіра до держави формуються з довіри до тих, хто діє від імені держави. Правоохоронці, система прокуратури – ключові в цьому. Звичайно, разом з усіма іншими, хто працює в державному апараті. Україна має стати і вже стала місцем сили Європи та всього вільного світу. Маємо забезпечити в Україні максимум безпеки, максимум свободи, максимум поваги до закону, до людини», - зазначив Президент.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також