Зеленський повідомив подробиці найпотужнішого удару дронами по Києву

686 0

Ми у соцмережах:

Зеленський повідомив подробиці найпотужнішого удару дронами по Києву

Більшість життів, які могли забрати ці "Шахеди", вдалося зберегти.

Росіяни у ніч проти 28 травня здійснили масовану атаку по Україні. Наша держала пройшла через одну із найбільших російських атак "Шахедами". Майже всі вони були збиті. На жаль, є влучання на Житомирщині.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у зверненні 28 травня.

- Але все ж більшість руйнувань вдалося відвернути, більшість життів, які могли забрати ці "Шахеди", вдалося зберегти. Я дякую кожному і кожній, хто це забезпечив! Зенітні ракетні війська та авіація Повітряних сил, протиповітряна оборона Сухопутних військ та наші мобільні вогневі групи… Дякую вам, воїни! - висловився Зеленський.

Під час терористичної атаки 28 травня кількісно найпотужніший удар був спрямований саме проти Київщини.

- Саме так Росія відзначає День нашого древнього Києва… За свою історію Київ бачив різні підлості від загарбників. Пережив їх усіх – переживе і рашистів. Жодного з них тут не буде, - зазначив він.

Нагадаємо, у ніч проти 28 травня росіяни здійснили наліт на столицю дронами камікадзе Shahed-136. Ворог запустив по нашій державі 59 БпЛА Shahed. 58 з них вдалося знищити. Експерти зазначили, що вартість застосованих по Україні дронів-камікадзе орієнтовно можна оцінити в 10,5 млн доларів .

ТСН.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також