«Зеленський присвоює заслуги Порошенка»: керівник Рівненщини прокоментував скандальне твердження

3628 0

Ми у соцмережах:

«Зеленський присвоює заслуги Порошенка»: керівник Рівненщини прокоментував скандальне твердження

На Рівненщині триває президентська програма «Велике будівництво», у рамках якої мають побудувати 15 об’єктів: 5 шкіл, 5 дитсадочків та 5 стадіонів.

 Все більше лунають звинувачення, що усі ці об’єкти в районах почали будуватися ще за п’ятого президента Петра Порошенка, а Володимир Зеленський просто добудовує почате, присвоївши собі чужі заслуги.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль абсолютно з цим не згоден:

- У перемоги багато друзів, а лише поразка сирота. У нашому варіанті – це точна перемога, бо і президент, і Рівненська ОДА взяли курс на добудову усіх об’єктів. Наша кінцева мета, щоб усіма соціальними благами користувалися кінцеві споживачі. В нашому випадку – це діти, школярі та спортсмени, які тренуватимуться на якісних стадіонах і спортивних залах.

Окрім шкільних та дошкільних навчальних закладів, у програмі є реконструкція приймальних відділень опорних лікарень та 73 кілометри новозбудованих доріг в області.

На балансі Рівненської ОДА, крім нових об’єктів, є ще старі довгобуди, які з 2008 року стоять. Стара як світ схема освоєння «коштів» вигладила наступним чином: об’єкт починали будувати, усім про це розповідали, а фактично будівництво завмирало, а кошти неефективно витрачали. Документація за рік старіла, тому після кожної зими було потрібно робити її коригування.

Зараз наш підхід до будівництва повністю змінився. Основне наше завдання – збудувати те, що почали. Об’єкти потрібно обов’язково закінчити. 1 вересня діти мають піти у новозбудовану школу, в дитсадочки, а спортсмени тренуватися на стадіонах.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також