Зеленський призначив командувачів сухопутних військ, об'єднаних сил, ДШВ і сил ТрО

436 0

Ми у соцмережах:

Зеленський призначив командувачів сухопутних військ, об'єднаних сил, ДШВ і сил ТрО

11 лютого президент України Володимир Зеленський призначив командувачів сухопутних військ, об'єднаних сил, десантно-штурмових військ і сил ТрО

Про це йдеться в указах на сайті президента. 

Сухопутні війська
Президент призначив генерал-лейтенанта Павлюка Олександра Олексійовича командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України.
 
Об'єднані сили
Зеленський звільнив Наєва Сергія Івановича з посади командувача об'єднаних сил ЗСУ та призначив на цю посаду Содолю Юрія Івановича.
 
Десантно-штурмові війська
Президент призначив Скибюка Ігоря Анатолійовича командувачем Десантно-штурмових військ ЗСУ після того, як звільнив з цієї посади Миргородського Максима Вікторовича.
 
Сили територіальної оборони 
Указом президент зеленський призначив Плахуту Ігоря Вікторовича командувачем Сил територіальної оборони ЗСУ.
Президент України Володимир Зеленський призначив заступників головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського та заступників начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича.
Заступниками Головкома Олександра Сирського стали полковник Вадим Сухаревський – його напрямок – це безпілотні системи і розвиток застосування дронів нашими воїнами – та полковник Андрій Лебеденко – його напрямок – це інновації, саме технологічний компонент армії та бойових систем. Потрібна чітка практика роботи з новими технологіями.

Заступниками начальника Генерального штабу Збройних Сил України погодив кандидатури бригадного генерала Володимира Горбатюка – його напрямок – це оперативна робота, робота штабів, планування, управління: в кожному штабі мають на сто відсотків розуміти фронт, – бригадного генерала Олексія Шевченка – його напрямок – це логістика, максимальна якість логістики у нашій армії, – бригадного генерала Михайла Драпатого – він відповідатиме за підготовку, якісне тренування наших військових.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також