Зеленський про фронт: «Сьогодні у нас теж є рух уперед!»

338 0

Ми у соцмережах:

Зеленський про фронт: «Сьогодні у нас теж є рух уперед!»

ЗСУ у вівторок йшли уперед на всіх напрямках, де ведуться наступальні дії. Також українські військовослужбовці успішно відбивали російські штурми.

Про важливі результати на фронті повідомив Президент у вечірньому відеозверненні наприкінці 489-го дня війни.

«Сьогодні в нас теж є рух вперед! На всіх напрямках, де ми ведемо наступальні дії. Дякую, воїни! Сьогодні в нас є важливі результати у відбитті російських штурмів. Я вам дуже вдячний!» - сказав Володимир Зеленський.

Президент відзначив «славетну 3-тю окрему штурмову бригаду, міцну 28-му окрему механізовану бригаду, героїчну 54-ту окрему механізовану бригаду та круту 57-му окрему мотопіхотну бригаду»: «Я дякую всім вам, воїни! Молодці! Дякую вам за кожного знищеного окупанта і кожне врятоване українське життя!».

Він нагадав про роковини удару російських терористів по Кременчуку, по торговельному центру, коли загинули 22 людини, та висловив співчуття родинам загиблих у Краматорську, де російський агресор спрямував ракети С-300 по цивільних.

«Кожен такий прояв терору знов і знов доводить і нам, і всьому світу, що Росія заслуговує лише на одне за наслідками всього, що вона наробила: поразку та трибунал, справедливі та законні суди проти всіх російських убивць і терористів», - зазначив Президент. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також