Зеленський, говорячи про надбавки 300% медикам, згадав Рівненщину в негативному ключі

2625 0

Ми у соцмережах:

Зеленський, говорячи про надбавки 300% медикам, згадав Рівненщину в негативному ключі

Чотирнадцять регіонів уже виплатили всі надбавки до 300% за березень лікарям за безпосередню роботу з пацієнтами з коронавірусною інфекцією COVID-19. А Рівненська область пасе задніх через бюрократію, зазначив президент України Володимир Зеленський.

 Сьогодні, 16 травня, президент України Володимир Зеленський провів робочу нараду щодо запобігання поширенню коронавірусу в Україні. На ній  міністр охорони здоров’я Максим Степанов проінформував про стан виплат медикам, які борються з коронавірусом в регіонах в розмірі 300% від окладів. В 14 областях надбавки або вже виплачені, або почали виплачувати.

«Радий, що процес рухається. Вже одержав позитивні відгуки медиків, котрі отримали надбавки. Цеи? процес іде швидко, коли налагоджена співпраця Кабінету Міністрів і місцевої влади. На Херсонщині всі виплати завершили ще минулого тижня, серед лідерів – і Дніпропетровщина, і Львівщина. Водночас Волинь, Луганщина, Рівненщина та деякі інші області ще и? досі застрягли в бюрократичній тяганині. А треба починати вже виплати за квітень», – наголосив Володимир Зеленський.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що нині лікарні укладають угоди з Національною службою здоров'я України для виплати надбавок за роботу з пацієнтами з коронавірусною інфекцією COVID-19 за квітень, і пообіцяв зробити все можливе для пришвидшення процесу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також