Зеленський розповів про пріоритети на найближчий час

555 0

Ми у соцмережах:

Зеленський розповів про пріоритети на найближчий час

Додаткові системи ППО, додаткові ракети, навчання та літаки, далекобійна зброя - такі пріоритети в роботі окреслив президент України у зверненні до української нації 18 травня.

«Щойно провів засідання Військового кабінету. Це наш особливий формат роботи у вузькому колі з тими, хто відповідає за оборону держави. Були командувачі ключових напрямків фронту, головком, Генштаб, розвідка, безпека. Дуже змістовна робота» - зазначив Володимир Зеленський.

Він відмітив високий рівень виконання бойових завдань ЗСУ: «Перше: бригади оборони – молодці. Головні стратегічні завдання виконали – деталі зараз не час повідомляти. Друге: бригади наступу – молодці. Готуємось – без деталей. Третє, щодо захисту цивільних громадян: Повітряні сили молодці – тут із деталями».

Президент конкретизував, що «пріоритети на цей тиждень, наступний і на найближчий час загалом – додаткові системи ППО, додаткові ракети, навчання та літаки, далекобійна зброя. І це буде».

Також Зеленський впевнений у консолідації міжнародних партнерів задля підтримки України. На нараді він поставив чітке завдання команді міжнародників Офісу.

«Є завдання: втримати динаміку міжнародної підтримки та комунікації заради України, яка була досягнута в першій половині травня, також і цими тижнями», - наголосив президент.

Він впевнений, що виконаємо це завдання.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також