Зеленський: Українські воїни обовʼязково дадуть відповідь терористам за удар по рятувальниках у Херсоні

500 0

Ми у соцмережах:

Зеленський: Українські воїни обовʼязково дадуть відповідь терористам за удар по рятувальниках у Херсоні

Українські військові обовʼязково дадуть відповідь російським терористам за удар по рятувальниках у Херсоні, які ліквідовували наслідки теракту РФ на Каховській ГЕС.

Володимир Зеленський повідомив про це у вечірньому зверненні.

«Сьогодні в Херсоні внаслідок обстрілу окупантів постраждали рятувальники… Вони займалися ліквідацією наслідків російського теракту на Каховській ГЕС і були обстріляні російською ж артилерією. Вісім співробітників ДСНС були поранені, один, на жаль, загинув… Мої співчуття рідним та близьким! Українські воїни обовʼязково дадуть відповідь терористам на всю цю підлість», - сказав Зеленський.

Як сказав Президент, кожен російський удар і теракт – це «щоразу аргумент, що немає й не буде в окупантів жодних шансів залишитися десь на українській землі».

«Вбивцям і терористам тут місця немає і ніколи не буде. Зараз наші воїни на Півдні, на Сході дуже активно знищують ворога, фізично очищуючи Україну. Так буде й надалі», - наголосив Зеленський.

Він подякував кожному, хто воює, хто тренує воїнів і хто допомагає Україні зброєю.

«Кожну одиницю зброї, кожен снаряд Україна використовує максимально ефективно, і завжди – для захисту життя. Разом із партнерами та всі разом тут, удома, в Україні, ми маємо гарантувати, що після нас для України – лише безпека, лише свобода, лише мир», - наголосив Президент.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також