Зеленський: українці не віддадуть свою свободу (ВІДЕО)

1234 0

Ми у соцмережах:

Зеленський: українці не віддадуть свою свободу (ВІДЕО)

Верховний головнокомандувач української армії Володимир Зеленський проінформував про стан справ на фронті.

 - Складним є харківський напрямок. Найбільш проблемна ситуація на півдні України. Наші війська ведуть запеклі бої у передмісті Херсону. Ворог тисне з окупованого Криму та намагається пробитися у бік Мелітополя.

На півночі країни ворог повільно просувається у Чернігівській області. Але там є його кому тримати.

Надійна оборона побудована у Житомирській області.
 

Ворожий десант висадився у Київській області. Однак його заблокували у селищі міського типу Гостомель в Бучанському районі Київської області. Українські війська отримали наказ на знищення. 

За словами президента, українська армія несе втрати. Захопленим в полон російським солдатам українські медики надають допомогу.

- Нікому не вдасться переконати чи змусити нас, українців, віддати свою свободу, свою незалежність, свій суверенітет. Схоже, що російське керівництво намагається це зробити за рахунок знищення потенціалу їхньої країни. Усе, що було зроблено Росією з 2000 року, може бути зараз просто спалено в прямому ефірі на очах усього світу.

Не Україна обрала шлях війни, але Україна пропонує Росії повернутися до миру.
Будь-який громадянин країни, який має бойовий досвід, зараз потрібен своїй країні. Вступайте у лави ЗСУ та територіальної оборони, - уточнює Зеленський.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також