Російські війська розтрощили курортну Затоку (ВІДЕО)

1445 0

Ми у соцмережах:

Російські війська розтрощили курортну Затоку (ВІДЕО)

Сьогодні вранці Росія завдала ракетного удару по приватних будинках в Одеській області.

З акваторії Чорного моря противник випустив декілька ракет повітряного базування по Одеській області, повідомляє Zn.ua.  Ворожі снаряди потрапили у приватні будинки прибережних сіл, в яких спалахнула пожежа. Наразі на місці працюють рятувальники. За наявною інформацією постраждалих немає.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар військ Росії по селищу міського типу Затока Одеської області. Він зазначив, що кожен російський "визволитель" відповідатиме за все.

- Ранок. Звичайне село Затока. Люди відпочивали та жили. Просто жили. Ні баз, ні військ. Просто терористам із РФ захотілося постріляти. За все відповідатимуть. Кожен. Кожен "визволитель", який руйнує наше життя, - зазначив президент. 

Психологи ДСНС сьогодні працювали на Одещині - на місці ракетних ударів по відпочинковій зоні області. Психологічна допомога та підтримка знадобилася кільком десяткам мирних мешканців, будинки яких були зруйновані чи пошкоджені Росією. І, до речі, рятувальники також потребують психологічної підтримки. Вони ж бо працюють на місцевостях, куди щойно "прилетіло" та може знову "прилетіти" в будь-який момент..


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також