Зеленський зустрівся із Трампом у США: перші заяви були про Путіна

179 0

Ми у соцмережах:

Зеленський зустрівся із Трампом у США: перші заяви були про Путіна

Володимир Зеленський сьогодні, 27 вересня, провів зустріч із кандидатом у президенти США від республіканців Дональдом Трампом. Вони побачились у Trump Tower у Нью-Йорку.

"Для нас велика честь мати президента, і він багато через що пройшов", – сказав Трамп, маючи на увазі Зеленського, який стоїть поруч з ним. 

Трамп розповів про свої стосунки з Зеленським і Путіним
- Ми збираємося провести дискусію і подивитися, що ми можемо придумати, – сказав Трамп, вочевидь, говорячи про війну в Україні.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що він і колишній президент Дональд Трамп мають "спільну думку про те, що війну в Україні потрібно зупинити" і що важливо зустрітися з обома кандидатами в президенти США.

Зустріч Зеленського з Трампом у Trump Tower у Нью-Йорку відбулася через день після того, як український лідер зустрівся з кандидатом у президенти від Демократичної партії Камалою Гарріс у Вашингтоні.

Виступаючи з президентом України Володимиром Зеленським у Нью-Йорку в п'ятницю, колишній президент і кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп сказав, що у нього з Зеленським "дуже хороші відносини", перш ніж продовжити: "У мене також дуже хороші відносини з президентом Путіним".

- Я думаю, що якщо ми переможемо, ми дуже швидко це вирішимо, – сказав Трамп, маючи на увазі війну Росії проти України.

Стоячи поруч із Трампом, Зеленський одразу ж відповів на коментарі Трампа про його позитивні стосунки з Путіним і сказав, що сподівається, що у нього з Трампом будуть кращі відносини, ніж між Путіним і Трампом.

expres.online


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також