Зелінський заявив, що не допустить у Рівному рейдерських захоплень

2523 0

Ми у соцмережах:

Зелінський заявив, що не допустить у Рівному рейдерських захоплень

Поліцейські міста розслідують факт захоплення офісу на вулиці 16 Липня у Рівному, яке сталось сьогодні.

РВ вже повідомляла, що чоловіки у чорній камуфляжній формі  відібрали в охоронців офісу ключі та зачинились зсередини. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Рівненського відділу поліції та обласного управління на чолі із керівництвом ГУНП.

Поліцейські встановили, що вісім чоловіків у камуфляжній формі ввірвались в офісне приміщення, право на власність щодо якого нині рішується у суді. До переговорів зі зловмисниками вступив начальник поліції Рівного Василь Зелінський. Чоловіки після цього добровільно звільнили приміщення. Вони назвались мешканцями Хмельницької та Рівненської областей та заявили, що представляють охоронну фірму. Під час огляду транспортних засобів, на яких прибу зловмисники, поліцейські вилучили зброю та боєприпаси.  

До місця події підійшли ще близько 10 осіб, які повідомили, що працюватимуть в  офісному приміщенні. Правоохоронці пояснили їм, що проводяться слідчі дії, відтак вхід заборонений.

Група чоловіків, у руках яких були металічні труби, почали конфліктувати. Поліцейські вилучили у них газові балончики, ножі та молотки.

- Будь-які спори на власність мають вирішуватись у суді, а при наявності такого рішення воно повинно виконуватись за участі виконавчої служби,заявив керівник поліції Рівного Василь Зелінський.Я не допущу у себе на території рейдерських захоплень чи будь-яких силових протистоянь, тому таким незаконним діям буде надана відповідна правова оцінка.

За фактом самоуправства слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за статтею 356 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини, зокрема й всіх осіб, причетних до злочину та організації, які вони представляють, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області .

Читайте також У центрі Рівного - силове протистояння за приміщення

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також