Земляки на Рівненщині оплакали ще чотирьох бійців

2848 0

Ми у соцмережах:

Земляки на Рівненщині оплакали ще чотирьох бійців

В останню дорогу провели Тараса Наумчука з Рівного, Тараса Гарбара з Березного, Ростислава Єнича з Мізоцької громади та Федора Власюка з Бабинської ТГ...

Тарас Наумчук народився 23 червня 1986 року у селі Плоске Острозької громади. Навчався у рівненській школі №13, здобув освіту у  Національному університеті харчових технологій. У цивільному житті Тарас разом з батьком займалися підприємницькою діяльністю. 26 лютого 2022 року, у третій день повномасштабного вторгнення, захисника мобілізували до лав ЗСУ. Спочатку була служба на білоруському кордоні, а далі - бойові завдання на Харківщині. Важке поранення Герой  отримав 16 серпня 2024 року, евакуюючи побратима з поля бою - під час допомоги другу в Тараса влучив ворожий скид.  Гранатометник помер у лікувальному закладі 30 серпня 2024 року. Поховали військовослужбовця на Алеї Героїв на кладовищі "Нове" у Рівному.

 
Тарас Гарбар народився у 1981 році, мешкав у Березному. 10 червня 2023 року захисника призвали до лав Збройних сил України. Солдат захищав Україну на Донецькому напрямку. Був стрільцем. 4 вересня 2024 року перестало битися серце українського воїна - внаслідок ускладнення стану здоров’я, після тривалого лікування. Поховали військовослужбовця на кладовищі «Селецьке» у Березному.
 
Ростислав Єнич народився 5 жовтня 1966 року. Він проживав у Старій Мощаниці Мізоцької громади. Помер захисник 28 серпня 2024 року на Донецькому напрямку.
Поховали воїна на кладовищі у рідному селі.
 
Федір Власюк народився 14 грудня 1989 року. Захисник - житель села Підліски Бабинської громади. Воїн вважався зниклим безвісти з 19 червня 2023 року.
За допомогою експертизи ДНК вдалося розпізнати тіло полеглого Героя, який загинув у результаті наступально-штурмових дій противника у Луганській області. Поховали військовослужбовця на кладовищі в Підлісках.
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також