Земляки зустрічали навколішки загиблого на Донеччині воїна та встеляли дорогу квітами

5993 0

Ми у соцмережах:

Земляки зустрічали навколішки загиблого на Донеччині воїна та встеляли дорогу квітами

Сьогодні жителі Демидіської громади живим коридором пошани, навколішки, встеляючи останню дорогу Героя додому живими квітами, зустрічали загиблого земляка - 28-річного Івана Будя.

- Чорними хмарами супроводжувало небо Героя. Та чорнішим був біль рідних людей. Материнське серце не може осягнути та повірити. Серце щемить у кожного.  Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Разом з вами розділяємо страшний біль втрати і скорботи. Вічна пам'ять, шана і слава Герою! - повідомляє Демидівська селищна рада.

Прощання та заупокійна служба відбудеться у понеділок, 27 листопада, в селі Вовковиї об 11:00 годині. Поховають захисника на кладовищі його рідного села Острів.

Відправка автобуса, для всіх небайдужих провести в останню путь та віддати шану Герою України, о 10:30 годині від відділу освіти та гуманітарної роботи Демидівської селищної ради смт. Демидівка, вул. Миру, 21.

Жителів громади просять провести в останню земну дорогу Захисника, який віддав життя за нас з вами, за вільну і цілісну Україну. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також