ZEN — безмежні можливості грошових операцій з єдиного мультивалютного рахунку

384 0

Ми у соцмережах:

ZEN — безмежні можливості грошових операцій з єдиного мультивалютного рахунку

Європейський фінтех-проєкт ZEN.COM запрацював в Україні. Це означає, що українцям більше не потрібно відкривати багато банківських рахунків та оформлювати різні картки, щоб переказувати гроші всередині країни та іноземним контрагентам у гривні та валюті. Достатньо завантажити мобільний застосунок, якій працює з 29 популярними світовими валютами. І можна здійснювати перекази по всьому світу, обмінювати валюту за вигідним курсом прямо в додатку та оплачувати товари та послуги на іноземних сайтах у потрібній валюті без прихованої комісії за конвертацію. І це ще далеко не всі переваги застосунку ZEN.

Що таке ZEN та чим він корисний

По-перше, це зручний та функціональний мобільний застосунок, який легко завантажити та встановити на смартфон. По-друге, це мультивалютний рахунок, який ви отримуєте у розпорядження відразу після швидкої реєстрації. По-третє, це універсальний платіжний інструмент, який дозволяє користувачеві безпосередньо в телефоні здійснювати наступні операції:

  • надсилати гроші за кордон;
  • отримувати міжнародні перекази з-за кордону;
  • поповнювати будь-які картки Mastercard® користувачам в Україні та за кордоном;
  • оплачувати покупки та послуги у валюті.

Важливо, що система підтримує 29 валют, тобто фінансові операції можна виконувати в євро, доларах, франках тощо без подвійної конвертації. Усі платежі та перекази здійснюються на вигідних умовах без прихованих комісій.

Це відкриває нові можливості для користувачів у світлі чинних обмежень НБУ. Нагадаємо, що з 05.10.2022 р. міжнародні перекази з гривневих карток на іноземні заборонено, а перекази з валютних карток обмежено лімітом у 100 тис. грн на місяць.

Дебетова картка ZEN Mastercard®

Щоб користувачі могли повною мірою скористатися всіма можливостями платіжного застосунку ZEN, персональний рахунок інтегрується з карткою Mastercard®. Віртуальною версією можна платити в онлайн-магазинах, здійснювати перекази. Вона працює з електронними гаманцями: Apple Pay, Google Pay, Xiaomi Pay та Garmin Pay. Якщо вам зручніше використовувати традиційні форми розрахунку, можна замовити звичайну пластикову карту. Додатковою перевагою картки ZEN Mastercard® є те, що гроші в банкоматах в Україні та за кордоном можна знімати без комісії в межах ліміту. А зверх нього — з невеликої комісією згідно з умовами тарифного плану.

Як поповнити рахунок ZEN

Поповнити ZEN можна наступними способами:

  • готівкою через Paysafecash або термінали Planet Cash;
  • переказом з Mastercard®, VISA, Apple Pay, Google Pay;
  • за допомогою банківського переказу.

Поповнення можливе в різних валютах. Далі за потребою ви можете обмінювати валюту за вигідним курсом безпосередньо в застосунку.

Ще про переваги ZEN

Реєстрація в застосунку дає можливість із мінімальною комісією в одному застосунку здійснювати велику кількість грошових операцій:

  • безпечні та швидкі перекази на картки Mastercard® та інші — будь-яких банків світу;
  • швидкий та вигідний обмін валюти всього за декілька доторків;
  • шопінг онлайн на іноземних сайтах без подвійної конвертації валюти;
  • зняття грошей у банкоматах по всьому світу;
  • розрахунок у традиційних магазинах і закладах.

Безпеку та надійність застосунку ZEN в Україні забезпечують партнери — PrivatBank, Mastercard та Visa. Дізнатися детальну інформацію можна на сайті zen.com.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також