Згадали про «Авангард»

1532 0

Ми у соцмережах:

Згадали про «Авангард»

Не минуло й року, як футболісти у формі з емблемами «Верес» повернулися на рівненський стадіон «Авангард», щоб зіграти у футбол. Повернулися ненадовго. На «Авангарді» вони зіграли товариський матч проти першолігового «Агробізнесу». Він увінчав кількатижневу підготовку рівненської команди до чемпіонату у другій лізі. «Верес» не програв — 0:0. Власне, як і у попередніх трьох контрольних матчах проти юніорів луцької «Волині» (0:0, 2:2) та проти тернопільської «Ниви» — 2:1.

Тепер на команду Володимира Гоменюка чекають офіційні матчі. Домашні ігри «Верес» проводитиме не на «Авангарді», а на «Колосі», що у Млинові. Перший із поєдинків — за Кубок України рівняни у середу вже зіграли з ужгородським «Минаєм». Рахунок на момент підготовки матеріалу ще відомим не був. А в неділю, вже в грі другої ліги, до Млинова приїде хмельницьке «Поділля», ще через тиждень — житомирське «Полісся».

Напевно, що до цих матчів склад команди розшириться. Поки що ж відомо про таких гравців «Вереса»: воротарі Максим Бабійчук та Ігор Фіяло; захисники Олександр Дубина, Дмитро Гапончук, Віктор Барабаш, Юрій Філяк; півзахисники Олексій Бондаренко, Сергій Пітел, Роман Цень, Валерій Сад, Борис Орловський; нападники Тарас Пецків, Назар Нич.

Футболісти не надто відомі широкому загалу рівненської публіки. Найкраще вболівальникам знайомий Борис Орловський, який грав у «Вересі» в другій та першій лігах, а також Віктор Барабаш, який в минулому сезоні виступав за «Верес» U-21.

А от тренерський штаб вже сформовано. Головний тренер — Володимир Гоменюк, помічник — Олег Шандрук, тренер воротарів — Павло Блажаєв, спортивний директор — Орест Баль. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також