Жалюзі день-ніч для нестандартних вікон: як знайти ідеальне рішення для складних форм та розмірів

114 0

Ми у соцмережах:

Жалюзі день-ніч для нестандартних вікон: як знайти ідеальне рішення для складних форм та розмірів

В сучасному світі, все більш популярними є нестандартні фасадні рішення – неправильної форми вікна: скошені, арочні або круглі. І під форму буває дуже нелегко підібрати правильні жалюзі або ролети. Жалюзі день ніч на нестандартні вікна повинні бути: відповідної форми та високої якості. Адже в незалежності від форми вікна, від його стилю чи особливостей функція штор, чи ролетів залишається незмінною: захищати приміщення від проникнення сонячного світла, створювати естетичну красу приміщенню і бути зручними в використанні.

Як правильно підбирати жалюзі під «неправильні» вікна

«Неправильні» вікна, з нестандартними проймами зараз не така вже і рідкість, а тому під кожен новий різновид нестандартних вікон є своє рішення жалюзів день-ніч від Alser виробника.

  1. Похилі – вікна похилої форми частіше всього установлюються на мансарді, на пристройках або на горішніх приміщеннях. Частіше всього форма похилого вікна або правильний квадрат або правильний трикутник. Рулонні штори день ніч на нестандартні розміри похилого вікна краще взяти класичного або горизонтального типу. Особливість кріплення таких моделей в, тому що крім верхнього кріплення їх додатково оснащують по боках направляючими кріпленнями. Вони підтримують листи, фіксують їх положення, але не обмежують їх рух. Жалюзі день ніч для мансардних вікон можуть бути як стандартних, так і нестандартних форм.
  2. Арочні - як підібрати жалюзі день ніч для арочних вікон знають далеко не всі, і справа тут не в новизні форми, а в бажанні обійтися стандартними рішеннями для таких вікон. Насправді арочним вікнам треба підбирати штори індивідуально, залежно від розміру вікна, від його положення тощо. Ідеальним рішенням для арочних вікон стандартного розміру будуть рулонні штори і штори плісе. Монтаж також відбувається за трьома схемами: нижче отвору арки, над аркою або, найважчій і доволі рідкісний варіант це за формою арки.
  3. Скошені – для вікон скошеної форми можна використовувати як горизонтальні, так і вертикальні жалюзі. Тут головне правильний монтаж виробу. Якщо це горизонтальні жалюзі, то їх треба окремо установити на кожну стулку вікна, а якщо вертикальні – то кріпляться вони на скошений карниз. До речі виглядають такі жалюзі досить естетично та незвичайно гарно.
  4. Круглі та напівкруглі вікна – напівкруглі вікна ще мають назву «віялоподібні»,  і саме віялоподібні жалюзі є ідеальним рішенням для таких вікон. Тут така ж схема по якій підбираються рулонні штори день ніч для трикутних вікон нестандартних форм. Просто підбирається спеціальний напівгнучкий карниз і кріпиться він за формою вікна. Також можна підібрати штори-плісе під кругле вікно, але це більш стандартне рішення і зараз його рідко використовують.
  5. Трапецієподібні – раніше такий вид вікон вважався чимось незвичайним, але зараз часто можна побачити таку форму не тільки на новобудовах, але і на будівлях після реставрації. Найкращим рішенням для таких вікон буде вибрати вертикальні жалюзі. Вони повністю перекриють полотно вікна, не будуть пропускати сонячне проміння, і плюс до всього такі штори дуже елегантно виглядають, ними можна доповнити будь-який стиль інтер'єру.

Що треба знати про вибір жалюзі для нестандартних вікон

Переваги жалюзі день ніч для нестандартних вікон в першу чергу базуються на, тому що їх можна «підганяти» під форму вікна. Частіше всього звичайні штори не дуже естетично виглядають на вікнах нестандартних форм. Вони порушують як естетику зовнішнього вигляду, так і обмежують функціональність нестандартного вікна жалюзі день-ніч від Alser максимально адаптовані для використання на будь-яких формах розмірах і особливостях таких віконних отворів – головне знати під яку форму підібрати який вид жалюзі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також