Жекам настав таки кінець

1136 0

Ми у соцмережах:

Жекам настав таки кінець

Колективи ЖКП «Сонячне» та «Західне» самі ж створили управляючі компанії, а для «Перспективного» шукатимуть через конкурс. До речі, у 2016 році «Перспективним» зацікавилось товариство з литовським капіталом «Балтія-Сервіс».

Наталія Поліщук, начальник міського управління комунальною власністю:

— Експерти уже оцінили три жеки: майно «Західного» коштує 6 млн. 685 тисяч гривень, «Перспективного» — 8 млн. 293 тисячі, а «Сонячного» — понад 5 млн. гривень. Ставка оренди для приватних структур становитиме 2% від загальної вартості жеку. Колектив «Перспективного» не захотів брати майновий комплекс в оренду. Тому після погодження на сесії відбудеться незалежний конкурс.

Микола Тарасюк, начальник ЖКП «Західне»:

— За оренду майна управляюча компанія сплачуватиме за рік до бюджету Рівного 133 тисячі гривень. Думаю, ми зможемо зберегти наших клієнтів та колектив. Адже ми обслуговуємо 110 будинків, а це — чимало. Тому роботи у нас вистачає. Якесь приміщення здамо в оренду і так будемо виживати. Питання про дозвіл на передачу майна жеків в оренду є в порядку денному сесії міськради, яку скликають у четвер, 25 січня.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також