Жертва - в реанімації. У Дубні затримали агресивного чоловіка

1515 0

Ми у соцмережах:

Жертва - в реанімації. У Дубні затримали агресивного чоловіка

Вдарив знайомого в груди кухонним ножем і втік.

За замах на вбивство дубенчанина поліцейські оперативно затримали зловмисника. 
 
Як розповіли у пресслужбі поліції Рівненської області, учора, 31 травня, близько 23-ї години отримали повідомлення від 33-річної жительки міста Дубно.

Вона розповіла правоохоронцям, що знайомий завдав ножове поранення в ділянку серця її 35-річному чоловікові та втік у невідомому напрямку. 
- Поліцейські Дубенського РВП встановили, що подружжя прийшло в гості до родички. Крім того, погостювати приїхав і 38-річний житель села Тараканів. Під час розпивання алкогольних напоїв між чоловіками виник раптовий конфлікт, під час якого 38-річний чоловік кухонним ножем завдав удар у грудну клітку 35-річному. Потерпілого у тяжкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення, де діагностували проникаючу рану грудної клітки.
Оперуповноважені Дубенського РВП спільно із патрульними орієнтовно через дві години розшукали зловмисника в селі Тараканів неподалік місця його проживання.
 
38-річного раніше судимого за майнові злочини чоловіка слідчі затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Крім того, поліцейські вилучили знаряддя злочину, яке той викинув неподалік місця події, - додають у поліції.
 
За фактом закінченого замаху на умисне вбивство слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 15 частини 1 статті 115 КК України. Слідчі дії тривають. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також