Жінка переходила дорогу неподалік Мирного і потрапила в ДТП

853 0

Ми у соцмережах:

Жінка переходила дорогу неподалік Мирного і потрапила в ДТП

16 лютого о 19:23 на лінію 103 зателефонував чоловік, який повідомив, що став учасником ДТП. Постраждала жінка, яка переходила дорогу біля села Мирне Рівненського району (колишній - Костопільський). Її збив "Фольксваген".

Туди о 19:33 прибула фельдшерська бригада Костопільської підстанції ШМД.

Бригада «екстренки» оглянула пацієнтку. Вона була у свідомості. Скаржилася на гостру біль в ділянці правої ноги та правого стегна. Медики виявили деформацію та припухлість в ділянці правої ноги і середньої третини правого стегна.
Попередній діагноз: закритий перелом правої стегнової кістки, відкритий перелом обох кісток правої ноги, підозра на тупу травму живота. 

Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги повідомляє: медики негайно надали допомогу відповідно до протоколу та госпіталізували пацієнтку у важкому стані до Рівненської обласної клінічної лікарні. Про подію повідомлено поліцейським. 

Відділ комунікації поліції Рівненщини повідомив РВ: 22-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», житель с. Головин, Рівненського району (колишнього Костопільського), їхав автодорогою  Городище-Рівне-Старокостянтинів зі сторони м. Костопіль в напрямку м. Сарни. Поблизу с. Мирне він наїхав на 56-річну жінку,  яка  переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також