Жінка стояла навколішки посеред траси «Київ-Чоп» і плакала, її забрали патрульні

1780 0

Ми у соцмережах:

Роман Макітра та Мар’ян Мацигін,  патрульна поліція Львівщини

Сьогодні, близько 4-ї години ранку, патрульні, рухаючись трасою Київ — Чоп, поблизу міста Броди, побачили посеред проїзної частину жінку. Невідома стояла навколішки на суцільній смузі та плакала. Львівські патрульні подбали про жінку, яка опинилася у безпорадному стані

Поліцейські Роман Макітра та Мар’ян Мацигін негайно відреагували, адже була небезпека не лише для неї, а й для інших учасників дорожнього руху. Вони переконалися, що в жінки не має ушкоджень і забрали її з дороги.

Інспектори встановили, що 27-річна мешканка сусідньої області приїхала на Львівщину з друзями відпочивати. Після спільного вживання алкоголю, жінка залишилася ночувати в готелі, звідки вийшла гуляти. Але як опинилася серед траси і де зараз знаходиться, жінка не пам’ятала.

Роман та Мар'ян зателефонували батькам жінки та повідомили їх про місце перебування доньки. Після чого передали молоду жінку батькові на стаціонарному посту. Патрульна поліція Львівщини подякувала колегам за службу. Користувачі соцмереж тим часом стверджують, що героїня цієї пригоди приїхала на Львівщину з Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також