Жінка заробляє тисячі доларів, вечеряючи на камеру

1183 0

Ми у соцмережах:

Жінка заробляє тисячі доларів, вечеряючи на камеру

У Південній Кореї 33-річна жінка на ім'я Парк Сео-Йон, відома в мережі більше як Діва, знайшла несподіваний спосіб добре заробити. Вона просто готує і їсть на камеру свого комп'ютера.

На відеохостингу Afreeca TV, де Діва веде щоденник, можна голосувати за вподобане відео віртуальною валютою, яку можна конвертувати в справжні гроші. Останні кілька місяців доходи Діви сягають 9,3 тисячі доларів за місяць. За словами жінки, вона завела свій відеоблог в мережі два роки тому. Спочатку Парк Сео-Йон пробувала танцювати, займатися спортом, просто прогулюватися, але ніщо не було таким популярним, як просто смачно готувати і вечеряти на камеру. Спочатку Діва готувала і їла перед камерою комп'ютера дві-три години на день. Це пов'язано з тим, що раніше вона працювала консультантом і виходити в Мережу в неї виходило лише вечорами. Однак після того, як хобі почало приносити гроші, вона звільнилася з консультаційного агентства.

 
Зараз у Діви тисячі передплатників. Після вечері вона залишається в чаті і спілкується з ними ще кілька годин. "Мої фанати кажуть, що дуже люблять спостерігати за мною, тому що я роблю все апетитно і смачно", — розкриває формулу свого успіху Парк Сео-Йон. Однак, як кажуть у керівництві Afreeca TV, секрет Діви в тому, що жінка самотня: тисячі одиноких, як вона, корейців вечорами підключаються до її відеоблогу. Це відбувається через те, що корейці ненавидять їсти на самоті, говорить процесор Сунг-хі Парк з жіночого університету "Іхва", який розташований в Сеулі. Тим часом Дива — не єдиний блогер, хто заробляє, просто вечеряючи на камеру. У іншої любительки смачно поїсти на ім'я Лебі теж є кілька тисяч передплатників на каналі в YouTube. Як повідомляють південнокорейські ЗМІ, у молодих людей у Південній Кореї є нове популярне захоплення, яке називається "мок-бенг" (вечеря на камеру). Блогерів, що займаються "мок-бенг", в Південній Кореї налічується до 3,5 тисячі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також