Жінки в армії Росії – для обслуговування командирів

1101 0

Ми у соцмережах:

Жінки в армії Росії – для обслуговування командирів

Російська армія перейняла всі звичаї у радянської.

 Жінок, які вирішують йти на службу до армії, використовують для утіх командирів.

Про те, як з неї хотіли зробити «польову» дружину командира, розповіла Маргарита. У жінки зараз надломлена психіка, повідомляє «Радіо. Свобода».

42-річна Маргарита вирішила підписати контракт з армією Росії та поїхати на війну до України, щоб заробити грошей. Адже після 11 років військової служби в армії знайти нормальну роботу на військовій пенсії вона не змогла.

Але в медичній роті Маргарита виявилася не одразу. За її словами, полковник, якому вона сподобалася, у наказовому порядку визначив її до штабу.

- Коли я тільки-но прибула до Нижнього Новгорода, у Новосмоліно, мене цей полковник одразу помітив. Він командує 10-м танковим полком. Він сказав: «Марго, підійди, до мене». Запитав, чому я не одягнена, у мене ще форми тоді не було. Я сказала, що наша профслужба дуже погано працює і на мене немає розміру. Він розпорядився, щоб мене одягли і сказав, що завтра виходжу в штаб працювати. Я спочатку не зрозуміла, я начебто в медроту приїхала, і мені медичній справі треба вчитися. А коли вже вийшла до штабу на роботу і стала з хлопцями з відділу кадрів ближче спілкуватися, вони мені сказали: «Полкан на тебе око поклав. Будеш польовою дружиною, мабуть». Я спитала, як це, а вони відповіли: готувати, прати та ублажати, - розповідає жінка.

Через місяць сформований полк відправили на фронт. Там Маргарита сподівалася відбитися від домагань високопоставленого офіцера, які ставали все нав'язливішими.

Зрозумівши, що добровільно ставати польовою дружиною Маргарита не збирається, він наказав створити для неї нестерпні умови, які б змусили її погодитися на це.

- Коли ми приїхали «на нуль», і я нарешті потрапила до медроти, її командир сказав мені, що полкан наказав мене жорстко покарати, — розповідає Маргарита. – Місяць я просто жила на вулиці. Коли інші ночували в наметах та будиночках, я спала на землі, біля дороги, у маленькому лісочку. Разом із мишами. Намагалася якось себе зігріти, звісно. Але коли ти змерз, ти не заснеш ніколи. Могли й голодною залишити. Зламати хотіли загалом, щоб я погодилася з ним спати. Але я витримала, і коли він зрозумів це, мене одразу ж закинули до артилерії, теж за його наказом. У «червону зону», на передок. Може, думав, що я там здохну.

У медроті, за словами Маргарити, разом із нею було семеро жінок віком від 23 до 38 років, і кожну намагалися «підкласти» під офіцерів.

У результаті майже всіх дівчат, погрозами чи знущаннями, які роблять життя нестерпним, зламали та змусили надавати сексуальні послуги. Хтось із них, за словами Маргарити, спав навіть із кількома чоловіками. Але їх у такому становищі ніхто не засуджував, оскільки треба було просто якось вижити.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також