Жінку, яка залишила малу дитину на п’яного чоловіка, притягнуть до адмінвідповідальності

1517 0

Ми у соцмережах:

Фото - Радіо Трек

У п’ятницю ввечері до поліції зателефонував власник кафе, що на вулиці Карнаухова у Рівному, і розповів про те, що у його закладі у стані сильного алкогольного сп’яніння перебувають батьки, які неналежно виконують обов’язок по догляду за маленькою дитиною.

За словами речниці патрульної поліції Оксани Юрченко, власник кафе розповів патрульним, що до закладу невідома жінка принесла маленьку дівчинку, якій на вигляд 3-5 місяців, передала її невідомому чоловікові, а сама кудись пішла. З чоловіком, якому передали дитину, поспілкуватися патрульним не вдалося, оскільки він був сильно п’яний. Дівчинку госпіталізували до дитячої міської лікарні. Про випадок повідомили поліцейським ювенальної превенції. Виявилось, що дівчинці лише 1,5 місяці. Стан її здоров’я був задовільним.

Прес-офіцерка відділу комунікації ГУ Нацполіції у Рівненскій області Марія Юстицька розповіла, що наступного дня  28-річна мама забрала свою дитину з лікарні. Сьогодні правоохоронці спілкуватимуться з жінкою і за невиконання нею обов’язків щодо виховання дитини відповідно до статті 184 КпАП України жінка сплатить штраф від 850 до 1700 грн або отримає попередження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також