Жіноча БК “Рівне” зіграє на виїзді з “Вінницькими Блискавками”

1233 0

Ми у соцмережах:

Жіноча БК “Рівне” зіграє на виїзді з “Вінницькими Блискавками”

Жіноча команда баскетбольного клубу “Рівне” розпочинає своє заключне п’ятиматчеве виїзне турне в регулярному чемпіонаті грою у Вінниці проти тамтешніх “Блискавок”. Гра відбудеться сьогодні, 24 березня, та розпочнеться о 14:00.

Вінничанки на даний момент є аутсайдерами жіночої Суперліги, маючи в активі лише чотири перемоги при двадцяти трьох поразках і останнє місце в турнірній таблиці. Натомість БК “Рівне” веде відчайдушну боротьбу за місце в плей-оф, де разом з СБК “Львів” та одеським “Інтерхім” визначають одного зайвого, хто завершить чемпіонат достроково. Тож права на помилку у Валерія Жартуна та його дівчат зараз немає.

У “Вінницьких Блискавок” це буде п’ята поспіль домашня гра в семиматчевій “домашній” серії. Поки що, в жодній з них, команда Вінниці не порадувала своїх уболівальників перемогою. Загалом же “Вінницькі блискавки” програли останні десять матчів поспіль.

Суперниці у цьому чемпіонаті зустрічалися вже тричі, і у всіх матчах перемогу здобували рівнянки. Перше протистояння 10 листопада у Вінниці БК “Рівне” виграв 61:48. 19 січня та 9 лютого у Рівному господарки стали сильнішими 72:64 та 88:66 відповідно. Сьогодні на команди чекає заключна гра в цьогорічному чемпіонаті, адже вінничанки вже втратили шанс вийти до плей-оф змагань, куди потрапляють перші шість команд турнірної таблиці за підсумками регулярного чемпіонату.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також