Жіноча команда народного клубу розпочне тренувальний збір не у Костополі

570 0

Ми у соцмережах:

жіноча команда

Жіноча команда народного клубу Верес розпочне перший етап підготовки до весняної частини сезону у Першій лізі чемпіонату України з футболу 21-го лютого.

Про це інформаційній службі розповів старший тренер Микола Сідорчук. За його словами, старт навчально-тренувальних зборів довелося перенести через посилені протиепідемічні обмеження, які діють зараз на території Костопільської громади. Нагадаємо, саме там зараз базується жіноча команда червоно-чорних.

Перший тренувальний збір пройде з 21-го по 27-ме лютого у селищі Смига.

А з 28-го лютого по 2-ге березня червоно-чорні запланували взяти участь у всеукраїнському товариському турнірі у Вінниці. Також рівнянки вже отримали пропозицію зіграти спаринг від жіночої команди футбольного клубу Кривбас із Кривого року. Дата цього матчу наразі уточнюється.

Нагадаємо, весняна частина сезону у Першій лізі чемпіонату України повинна стартувати у квітні. До того часу рівнянки планують зіграти два перенесених матчі осінньої частини сезону: домашню кубкову гру проти харківського Житлобуду-1 та виїзний поєдинок чемпіонату проти столичного Динамо. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також