Жіноча команда народного клубу втретє поспіль перемагає у чемпіонаті! (оновлено)

985 0

Ми у соцмережах:

Жіноча команда народного клубу втретє поспіль перемагає у чемпіонаті! (оновлено)

Жіноча команда народного клубу Верес здобула третю поспіль перемогу у Першій лізі чемпіонату України з футболу.

Сьогодні підопічні Миколи Сідорчука з великим рахунком на виїзді обіграли тернопільський Чемпіон. Чемпіон - Верес - 0:6 (0:2) 

Арбітриня: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ). Асистентки: Анастасія Волощук (Чернівці), Марта Звержинська (Чернівецька обл.). Четверта арбітриня: Оксана Паньків (Тернопіль). Спостерігач арбітражу: Володимир Пиндиківський (Тернопіль).

Нагадаємо, з  перемоги розпочала новий сезон у Першій лізі чемпіонату України жіноча команда народного клубу Верес. У перенесеному матчі другого туру змагань підопічні Миколи Сідорчука на виїзді переконливо здолали Прикарпаття -  Прикарпаття - ДЮСШ №3 - Верес - 0:3 (0:1).

А у  стартовому домашньому поєдинку сезону наші дівчата розгромили суперниць із Уманського району Черкаської області. Верес - Ятрань - 5:0 (2:0).

Нині у наших футболістое 14 забитих голів та нуль - пропущених.

Перемога дозволила рівнянкам закріпитися на третій позиції у турнірній таблиці Групи А Першої ліги. Команда Миколи Сідорчука відстає від лідерів, ДЮСШ №26 та Динамо, усього на одне очко, маючи при цьому на гру менше.

Саме з командою ДЮСШ №26 Верес зіграє у наступному турі змагань. Гра відбудеться на стадіоні Колос у Костополі 18 вересня.

Тетяна ТРІЛЬ, капітан команди НК Верес:

- Важко далася ця перемога. Приїхали у день гри. Грали одразу з дороги. Ноги не дуже готовими виявилися до гри після переїзду. Суперник - хороша, боєздатна команда. Вони боролися до кінця. Вважаю, ми перемогли на досвіді та за рахунок індивідуальної майстерності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також