Жіноча команда народного клубу зазнала другої поразки у Вінниці

458 0

Ми у соцмережах:

Жіноча команда народного клубу зазнала другої поразки у Вінниці

Жіноча команда народного клубу Верес програла і другий матч на товариському турнірі у Вінниці.

Підопічні Олени Рудої поступилися господиням змагань - команді ЕМС-Поділля - 1:4. Єдиний гол у складі Вереса забила Каріна Войт. Верес - ЕМС-Поділля - 1:4

Нагадаємо, спершу  червоно-чорні у Вінниці поступилися Ладомиру - 1:3.

Сьогодні наша команда вирушить до Кривого Року, де зіграють на іншому товариському турнірі - “Аврора Cup - Шлях до перемоги 2023”. Там Верес зіграє з Поліссям (25-го лютого), Маріуполем (26-го лютого), і Кривбасом (27-го лютого). А 28-го лютого керівництво клубу та тренерський штаб жіночої команди візьмуть участь у благодійному матчі. 

 
Головна тренерка жіночої команди народного клубу Верес Олена Руда оцінила виступ червоно-чорних на турнірі у Вінниці.

- Якщо оцінювати фізичну та технічну підготовку команди - тут впевнено можна сказати, що над другим із цих компонентів нам ще потрібно працювати. Дуже багато браку.

Щодо турніру у Вінниці - ми задіяли до участі у цих матчах усіх без виключення дівчат. Всі отримали можливість зіграти. Звісно, результатом я не задоволена. Чекала більшого. Але це підготовчий етап до весняної частини сезону. Без поразок - нема перемог. Тому рухаємося далі.

На турнірі у Кривому Розі - головне отримати хорошу ігрову практику. Проявити себе і оцінити можливості наших майбутніх суперників у чемпіонаті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також