Жіноча команда народного клубу здобула другу перемогу у Кривому Розі

585 0

Ми у соцмережах:

Жіноча команда народного клубу здобула другу перемогу у Кривому Розі

Забивши по м'ячу у кожному з таймів, жіноча команда народного клубу Верес здобула другу перемогу на товариському турнірі "Аврора Cup - Шлях до перемоги-2023" у Кривому Розі. Верес - Маріуполь - 2:0 (1:0)

Натхненні вчорашньою вольовою перемогою над Поліссям, рівнянки на куражі значно потужніше розпочати поєдинок другого туру товариського турніру "Аврора Cup - Шлях до перемоги-2023" проти Маріуполя. Вже в дебюті гри реакцію голкіпера команди-суперниці дальнім ударом перевірила Каріна Войт. Згодом прямим ударом від кутового прапорця ледь не забила Вікторія Лавренюк.

Зрештою, червоно-чорні забили закономірний гол. Владислава Нездюр виграла верхову боротьбу і виконали скинду на Вікторію Лавренюк. Та, молодчинка, не лише віддала класну передачу на хід Христині Масловській, а й рукою показала напрямок передачі. Христина Масловська вихід віч на віч із Марією Анпілоговою реалізувала чітко - 1:0!

Ще до перерви Христина Масловська могла забити вдруге. Цього разу її щільний удар з-за меж штрафного майданчика Марія Анпілогова забрала намертво.

По перерві Верес врятувала Марина Навроцька. У відчайдушному підкаті вона вибила м'яча з-під ніг суперниці, яка виходила на побачення із Маргаритою Луцюк.

Відбившись, рівнянки забили вдруге. І знову асистувала в цьому епізоді Вікторія Лавренюк. Півзахисниця Вереса виконала штрафний з лівого флангу, а Віта Розлуцька, вистрибнувши найвище, ударом головою пробила у протихід голкіперці Маріуполя - 2:0.

Згодом третій гол на турнірі могла забити Діана Мущенська, але не реалізувала чистий вихід тет-а-тет зі Світланою Сахно.

Авторка одного з двох м'ячів у ворота Маріуполя, Христина Масловська, поділилася емоціями від другої перемоги на турнірі "Аврора Cup - шлях до перемоги-2023".

- Сьогодні нам було дуже непросто. Маріуполь - дуже хороша команда. Але ми знайшли у собі сили і видали, на мою думку, дуже класну гру. Звісно, ми дуже хочемо перемогти на цьому турнірі.

Перемога - 2:0. Завтра, 27-го лютого, рівнянки у Кривому Розі зіграють із господарками турніру - Кривбасом. Початок гри - о 17:00. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також