Жіноча команда «Шахтаря» впевнено перемогла «Верес»

520 0

Ми у соцмережах:

Жіноча команда «Шахтаря» впевнено перемогла «Верес»

Рівнянки у домашньому матчі проти донецького Шахтаря пропустили перед самою перервою і не зуміли відігратися у другому таймі. Для червоно-чорних поразка стала чотирнадцятою у сезоні. Верес - Шахтар - 0:5 (0:1)

На початку матчу гра була рівною. «Шахтар» створив першу нагоду після стандарту, коли Кревській забракло сантиметрів, щоб пробити головою після подачі Молодюк.

Господарі теж мали момент після удару Тріль зі штрафного, але Клімова безпомилково зіграла в рамці. Ближче до середини тайму «Шахтар» почав більше домінувати, і Головач ударом здалеку намагалася влучити в дев’ятку воріт Луцюк, але м’яч пройшов над ціллю. Потім Викалюк під час боротьби в штрафному «Вереса» опинилася на газоні – без пенальті.

Рівнянки знову відповіли: Тріль небезпечно пробила зі штрафного (Клімова виручила, діставши м’яч з-під поперечини). Проте останнє слово в першому таймі було за командою Заєва: у компенсований арбітром час Молодюк із середньої відстані спрямувала м’яч точно в кут – 0:1.

По перерві «Шахтар» міг відразу подвоювати рахунок, коли Головач виграла єдиноборство в чужому штрафному, оданак поцілила в стійку. А на 62-й хвилині Вікторії вдалась перша успішна дія: Головач подала кутовий, а Геник скористалася невпевненою грою Луцюк і з декількох метрів відправила м’яч у ворота. За рахунку 0:2 «Верес» мав одну нагоду, але передачу Тріль не зуміла замкнути жодна з партнерок. А от команда Романа Заєва забила 3-й м’яч у наступній же атаці: Головач точним ударом в дев’ятку завершила швидкий наступ команди. Під завісу матчу Головач оформила дубль, наважившись на удар здалеку. А остаточний рахунок встановила Мохнач, результативно підключившись до атаки правим флангом, повідомляє пресслужба ФК "Шахтар"..

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також