Жіноче об’єднання Хотенко — загроза для коаліції?

1516 0

Ми у соцмережах:

фото: ITV

Депутатка міськради Рівного з партії «Слуга Народу» Олена Хотенко ще 11 лютого оголосила про створення міжфракційного об’єднання. Але до об’єднання, яке назвали «Рівні можливості», згодом долучилися лише три депутатки — Любов Романюк, Анастасія Кулакевич, Анна Хлистунова-Шарпар.

У політичних колах відразу ж почали говорити про нове об'єднання як сигнал загрози для коаліції у міськраді, кістяк якої наразі складають депутати від партій «ЄС» та «Рівне Разом». На сесії міської ради, яка запланована на 15 квітня, можна буде побачити, чи є насправді така загроза. Під час голосування.

Коментар

Анастасія Кулакевич, депутатка з фракції «Голос», яка підтримала об’єднання:

Схоже об’єднання уже давно успішно діє у Верховній Раді. Тут йде мова не про політику. Члени об’єднання працюють на результат незалежно від партії, до якої вони входять. Коли йдеться про рівні можливості, то це стосується не лише жінок. Рівні можливості мають бути у всіх. Мені невідомо, чому моя колега пропонує увійти до групи саме жінкам. Зараз до об’єднання «Рівні можливості» разом зі мною та Оленою Хотенко входять Анна Хлистунова-Шарпар («За майбутнє») та Любов Романюк («Слуга Народу»).

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також